Pofte de weekend: Hashtag PUB
- 17/03/2016
- comments
- Barbosul
- Posted in D'ale gurii
Cu weekendul sosit în prag de vineri dimineață, printre multe task-urile de la job, încercăm să găsim un loc pentru weekend unde să ieșim să ne relaxăm. Să bem o bere bună și să mâncăm preparate gătite corect. Săptămâna trecută, am călcat pragul Hashtag PUB. Din pură întâmplare, singurul considerent pentru care am ales localul fiind poziționarea în proximitate biroului subsemnatului. Ca în celelate pofte de weekend, m-a interesat să văd cum stă la capitolul mâncare, dar și la decor.
Aflat în zona Obor, locația este construită într-o veche centrală, un punct termic sau ceva similar. Hasthtag PUB păstrează o multitudine de elemente industriale: paleți, butoaie de ulei și lemn în exces. Este un conglomerat de obiecte și elemente care sunt așezate potrivit, zic eu. Avem și mini-blănuri pe scaune, veioze suspendate, un șemineu și blackboard-uri cu recomandările bucătarului.
Meniul este variat, găsești tot felul de preparate: de la pizza făcută în cuptor cu lemne, la paste, coaste și burgeri. Am încercat 2 tipuri de burgeri și o porție de paste cu calamari. Îmi plac pastele, dar nu mă omor după ele. Și nici nu pot afirma că sunt vreun connaisseur. Cele încercate la Hashtag PUB sunt bune, dar nu m-au dat pe spate. Burgerii în schimb, au fost pe gustul meu. Chifla a fost interesantă, mi-au plăcut semințele de pe partea superioară, precum și frăgezimea chiflei. Sunny Side Up a fost unul dintre cei 2 micuți comandați. Black angus-ul a fost corect gătit, carnea fiind gătită precum am comandat: medium rare. Gouda a fost bună, deși mi-ar fi plăcut să-i simt gustul mai mult. Restul ingredientelor, ou, bacon, ceapă roșie, salata de roșii și sos-ul barbeque au fost normale, nimic de remarcat. Fiecare burger vine însoțit de o porție de french fries, salată de varză roșie și maioneză. Dacă vrei să-ți personalizezi porție, pentru 2 lei în plus poți opta pentru funky fries (french fries cu ustoroi și parmezan) sau cartofi wedges. Cel de al doilea burger a fost un Fire House care avea în plus cheddar, castraveți murați și #fire sauce (care nu era chiar așa fire). Lipseau față de primul burger oul și gouda.
Per total, cei 2 burgeri au fost pe gustul Bărbosului. Pastele, nu prea. 🙁 Dar cine știe, poate am nimerit eu bucătarul într-o pasă mai proastă. Și apropo de personal, cum încerc să fiu obiectiv în tot ceea ce scriu pe barbosul.ro, pe sală erau doar un picolo și un chelner. Lucru care a întârziat comenzile considerabil. 🙂